Attractiva tjänster

Attractiva har som huvudmål att förenkla och optimera vardagen för företag samt dess personal och kunder. Detta genom innovativa och smarta lösningar, inom Dokument, IT-miljö och Kommunikation, för företag i alla storlekar.

Här kan ni läsa mer om våra tjänster!

 

IT-Miljö

Ej optimala IT-lösningar kan vara väldigt kostsamt och ineffektivt för verksamheten. Men med rätt verktyg blir IT enklare att hantera och vardagen blir trevligare. Vi ser det som ett måste att IT-miljö dessutom är plattformsoberoende så du kan välja fritt när det gäller den hårdvara som passar din verksamhet bäst.

Företagstelefoni med Flow

Attractiva erbjuder en riktigt smidig och användarvänlig telefonväxel, helt anpassad efter dina behov!

 

  • Effektiv samtalshantering
  • Enkel och användarvänlig växel
  • Mindre administration
  • Enkel licenshantering
  • Administrera genom mobilapp, fast telefon eller dator.

Microsoft 365

Microsoft 365 är den världsledande programsviten som ger dig en smidig helhetslösning med valfrihet att arbeta från PC, Mac, mobil eller surfplatta. Med generös molnlagring samlar du alla dina viktiga filer på ett säkert ställe.

Microsoft 365 innehåller allt från professionell e-post, dokumenthantering, lagring, videomöten och självklart alla de klassiska programmen som Excel, Word, Powerpoint.

Med hjälp av Microsoft 365 användarvänliga samarbetsverktyg får du översikt och kontroll över din verksamhet och företagets alla enheter.

Tjänster och mjukvaror

Attractiva har handplockat lösningar för ert företag inom dokumenthantering, som är modernt och väl förberett för framtidens krav. Med våra olika tjänster får ni säkra lösningar och tid över till annat.

Automatisering av leverantörsfakturor

MOBILA UTSKRIFTER

Kort- och autentiseringslösningar

FOLLOW ME
PRINT

DIGITALA
DOKUMENTARKIV

Idag vill man få sina jobb gjorda snabbare och på fler platser än någonsin tidigare.

På Attractiva kan vi stolt säga att vi har teknik för dokumenthantering som ligger i framkant. Med moderna innovationer förvandlar vi din multifunktionsenhet eller skrivare till ett smart verktyg. Är ni också redo för den senaste tekniken?

Skrivarlösningar

Varför ska du lägga din dyrbara tid på att leta efter skrivare när vi kan hjälpa dig? Vi är exklusiv återförsäljare till Xerox men kan självklart ordna de flesta märkena på marknaden om det är något specifikt du är ute efter.

Kontorsmaskiner

Vi har noggrant valt ut de bästa produkterna inom dokument- och posthantering. Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin kommunikation genom att tillhandahålla skräddarsydda lösningar som blir bäst för just dig.

Vårt sätt att kommuniceras förändras. För att snabbt få åtkomst till det man behöver krävs det enkla funktioner. Vi samlar därför hela företagets kommunikationsbehov i ett och samma verktyg. Vi på Attractiva erbjuder lösningar för företagstelefoni, konferensrumslösningar och digitala skyltar. 

Attractiva är kompis med TeleCompagniet!

TeleCompagniet är ett dotterbolag till Attractiva! Företaget erbjuder kundanpassade lösningar inom telefoni, larm, datanät, passersystem och kameraövervakning.