Attractiva har handplockat lösningar för ert företag inom Dokument, som är modernt och väl förberett för framtidens krav. Allt ifrån hantering av leverantörsfakturor, digitala dokumentarkiv, mobila utskrifter, autentiseringslösningar. Med våra olika tjänster får ni säkra lösningar och tid över till annat.

Idag vill man få sina jobb gjorda snabbare och på fler platser än någonsin tidigare.

  Tjänster och mjukvaror

Automatisering av leverantörsfakturor

Attractiva har handplockat rätt lösning för ert företag, som är modernt och väl förberett för framtidens krav. Attestera era fakturor från alla typer av enheter. Varför godkänna alls? Skapa ett regelverk för kontering och attestering av återkommande fakturor. Med våra olika tolkningstjänster får ni tid över till annat.

Mobila utskrifter

Med våra mobila utskriftstjänster kan era anställda och besökare på ett säkert sätt skriva ut från vilken enhet som helst till era nätverksuppkopplade skrivare. Det är enkelt att komma igång utan hjälp från IT. Vi kan t.o.m. erbjuda tjänsten till skrivare som inte är sålda av Attractiva.

Kort- och autentiseringslösningar

Vi är måna om de kunder som ställer krav på säkerhet kring utskriftshantering. För företag som behöver ha utökad kontroll på vem som skriver ut vad finns olika lösningar för att få ut sina utskrifter. Välj om ni vill använda er av en kort- eller taglösning. Det fungerar även med kod för mindre installationer.

Follow me print

Har ni flera enheter på företaget och önskar ha flexibiliteten att kunna plocka ut era utskrifter från vilken skrivare som helst, då är FollowMe Print ett utmärkt val. Om en av era skrivare är upptagen eller indikerar service, så plockar ni helt enkelt ut dokumenten från en av era övriga enheter.

Digitala dokumentarkiv

Många utskriftsjobb och dokumentprocesser kräver idag ofta flera manuella steg och saknar bra struktur. Det kan vara allt ifrån att arkivera fakturor och andra dokument i pärmar till ansökningar, kvitton etc.

  Skrivare och kontorsmaskiner

Varför ska du lägga din dyrbara tid på att leta efter skrivare när vi kan hjälpa dig? Vi har valt ut några starka produkter vi rekommenderar när det gäller Xerox marknadsledande skrivare i tre olika segment.

Vi har också noggrant valt ut de bästa produkterna inom dokument- och posthantering. Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin kommunikation genom att tillhandahålla skräddarsydda lösningar som blir bäst för just dig.