Idag vill man få sina jobb gjorda snabbare och på fler platser än någonsin tidigare.

På Attractiva kan vi stolt säga att vi har tekniken som ligger i framkant. Med moderna innovationer förvandlar vi din multifunktionsenhet eller skrivare till ett smart verktyg. Är ni också redo för den senaste tekniken?

Skrivarlösningar

Varför ska du lägga din dyrbara tid på att leta efter skrivare när vi kan hjälpa dig? Vi har valt ut några starka produkter vi rekommenderar när det gäller Xerox marknadsledande skrivare i tre olika segment. Vi är Exklusiv återförsäljare till Xerox men kan självklart ordna de flesta märkena på marknaden om det är något specifikt du är ute efter. Kontakta oss redan idag så ser vi till att er skrivaraffär blir optimal på alla sätt. Alla våra skrivare levereras uppackade och testade och kan fås med installation.

Kontorsmaskiner

Vi har noggrant valt ut de bästa produkterna inom dokument- och posthantering. Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin kommunikation genom att tillhandahålla skräddarsydda lösningar som blir bäst för just dig.

Tjänster och mjukvaror

Attractiva har handplockat lösningar för ert företag inom Dokument, som är modernt och väl förberett för framtidens krav. Allt ifrån hantering av leverantörsfakturor, digitala dokumentarkiv, mobila utskrifter, autentiseringslösningar. Med våra olika tjänster får ni säkra lösningar och tid över till annat.