Ej optimala IT-lösningar kan vara väldigt kostsamt och ineffektivt för verksamheten. Men med rätt verktyg blir IT enklare att hantera och vardagen blir trevligare. Vi ser det som ett måste att IT-miljö dessutom är plattformsoberoende så du kan välja fritt när det gäller den hårdvara som passar din verksamhet bäst.

Vi hjälper dig att ta fram de produkter & tjänster du behöver för att ge dig bästa möjlighet till en ökad produktivitet!

  Tjänster

Serverlösningar

För företag och organisationer som behöver IT-funktioner erbjuder vi en toppmodern lösning som anpassas helt utifrån ert unika behov. Tjänsterna ni behöver för ert affärsstöd är noggrant utvalda för maximal flexibilitet och säkerhet.

Backup

För att skydda era kritiska filer och dokument rekommenderar vi en toppmodern lösning. Med Backup i molnet finns alltid er data säker. Ni använder er Internetförbindelse för att säkerhetskopiera viktig information.

Microsoft 365

Microsoft 365 är den världsledande programsviten som ger dig en smidig helhetslösning med valfrihet att arbeta från PC, Mac, mobil eller surfplatta. Men generös molnlagring samlar du alla dina viktiga filer på ett säkert ställe.

Microsoft 365 innehåller allt från professionell e-post, dokumenthantering, lagring, videomöten och självklart alla de klassiska programmen som Excel, Word, Powerpoint.

Med hjälp av Microsoft 365 användarvänliga samarbetsverktyg får du översikt och kontroll över din verksamhet och företagets alla enheter.

  Datorer

Det är viktigt att välja rätt dator! Attractiva har handplockat ett antal olika modeller som vi rekommenterar.