Låt oss på Attraktiva hjälpa er med en skräddarsydd lösning för telefoni! Vi erbjuder telefoni som är både smart, användarvänlig, personlig och effektiv.

Gör vardagen mer attractiv med en smart telefonväxel!

 

  Flow

Vi levererar intuitiv telefoni med molnväxel som du enkelt sköter om genom smarta klick och dra-och-släpp funktioner. Du kan administrera din telefonväxel genom din mobilapp, fasta telefon eller dator.

Oavsett om du och dina kollegor sitter på samma kontor eller utspridda, kan ni samla hela företaget i en gemensam växellösning för att kommunicera med varandra och era kunder.

Ni kan välja att ringa varandra, chatta eller mötas via video. Dessutom kan du integrera din telefonväxel med Microsoft Teams för att samla allt på ett enda ställe och få ett komplett samarbetsverktyg för bland annat företagstelefoni, e-post, kalender, analysverktyg och SharePoint. 

Vid de tillfällen ni inte har möjlighet att svara, får den som söker dig ett professionellt bemötande och personlig information om varför du inte är anträffbar. Tack vare funktionen Medhjälparen spelas en tidsbestämd hänvisning upp för den som ringer och talar om ifall du kanske sitter i möte, har gått hem för dagen, är på semester eller är sjukfrånvarande.

  Headsets

Förbättra din telefoniupplevelse med ett bra headset! Attractiva har handplockat ett antal olika modeller som vi rekommenterar.