Vi har noggrant valt ut de bästa produkterna inom dokument- och posthantering. Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin kommunikation genom att tillhandahålla skräddarsydda lösningar som blir bäst för just dig.

Hur kan vi hjälpa dig?

  Frankeringsmaskiner

Postbase Qi3

Den perfekta instegsmodellen för dig som alltid vill ha porto tillgängligt och snabbt få iväg sina brev. Denna innovativa produkt har en smart touchpanel som gör arbetet oerhört enkelt. Frankera brev med den integrerade vågen upp till 30 brev i minuten. Våra maskiner kan anslutas via LAN eller WiFi.

Postbase Qi5

Den perfekta instegsmodellen för dig som alltid vill ha porto tillgängligt och snabbt få iväg sina brev. Denna innovativa produkt har en smart touchpanel som gör arbetet oerhört enkelt. Frankera brev med den integrerade vågen upp till 45 brev i minuten. Våra maskiner kan anslutas via LAN eller WiFi. Qi5 kan dessutom uppgraderas till bl.a automatisk matning.

Postbase Qi7

Den perfekta instegsmodellen för dig som alltid vill ha porto tillgängligt och snabbt få iväg sina brev. Denna innovativa produkt har en smart touchpanel som gör arbetet oerhört enkelt. Frankera brev med den integrerade vågen upp till 65 brev i minuten. Våra maskiner kan anslutas via LAN eller WiFi. Qi7 kommer alltid med automatisk matare inkluderad.

  Dokument­förstörare

Ideal 8240

För det mindre behovet erbjuder vi en mindre dokumentförstörare. Med miljötänk får ni en bra funktion för en liten investering. Behållaren rymmer upp till 18 liter och har en inmatningsbredd på 220mm.

Ideal 2465

För lite större volymer kan ni förstöra upp till 21 dokument åt gången. Tid kostar pengar och med något större volymer kan denna dokumentförstörare effektivisera er verksamhet. Behållaren rymmer upp till 35 liter och har en inmatningsbredd på 240mm.

Ideal 4005

För de större behoven har vi en smart och tyst dokumentförstörare från Ideal. Behållaren rymmer hela 165 liter och ger en inmatningsbredd på 405mm. Dessutom har den ett smart kontrollsystem som visar aktuell status.

  Kuverteringslösningar

FPi 600

För det mindre behovet har vi en perfekt instegsprodukt. Trots sin lilla kapacitet kan maskinen kuvertera upp till 1350 brev / timme. FPi 600 viker upp till 120 g/m2.

FPi 2300

Denna mellanmodell kuverterar upp till 2300 brev / timme. Här får ni en touchpanel för att göra jobbet enklare. Skulle behovet förändras kan ni utöka maskinens kapacitet enkelt. Att den är överraskande tyst i sin klass gör inte produkten sämre.

FPi 4700

En otrolig högkapacitetsmaskin som kuverterar upp till 3800 brev / timme. Med den smarta touchpanelen gör ni era inställningar snabbt och får dokumenten vikta och kuverterade på nolltid. Trots sin stora kapacitet är FPi 4700 enkel att hantera.