Attractiva rekommenderar Köfunktionalitet

Telefoni kan vi från Attractiva verkligen stoltsera med. Vi erbjuder prisvinnande telefoni, integrerat i ledande mobilnät, utan bindningstider och som utvecklas efter våra kunders önskemål samtidigt som den endast riktar sig till företag och organisationer.

Köfunktionalitet

Med ett kösystem kan inringande uppleva ett positivt välkomnade och känna de blir omhändertagna. Ge inringande relevant information om kölängd och uppskattad väntetid. Erbjud dem att bli uppringda med bibehållen köplats så snart någon av dina agenter blivit ledig, utan att behöva sitta med luren i handen.

Det finns även även en rad möjligheter att styra till vilka agenter som de inringade samtal ska kopplas till. T.ex ekonomifrågor, lagerfrågor eller administration. Det finns en rad möjligheter – samt ett noggrant statistikverktyg som hjälper er att hålla på alla samtal.

Agenter såväl som supervisors kan vara fullt mobila, arbeta med softphones, bärbara DECT-telefoner, skrivbordstelefoner eller en flexibel kombination av alla redskap. Det går att få – i realtid – en perfekt överblick över allt som händer, en förutsättning för att kunna leda verksamheten.

Varje kö kan övervakas med antal samtal i kö, information om inloggade/lediga/utloggade agenter, kötider, tappade samtal och uppnått servicenivåmål.

Supervisorn slipper vara kontrollant och kan istället agera som coach för att stötta individen och gruppen och öka företagets mängd nöjda kunder.

Offert...