Attractiva rekommenderar företagstelefoni från iCentrex

Telefoni kan vi från Attractiva verkligen stoltsera med. Vi erbjuder prisvinnande telefoni, integrerat i ledande mobilnät, utan bindningstider och som utvecklas efter våra kunders önskemål samtidigt som den endast riktar sig till företag och organisationer.

Användare

Lägg grunden för en god kommunikation. Idag ska det vara enkelt och kommunicera, men också effektivt och användarvänligt. Tjänsten ”användare” är en grundläggande anknytning för de mest basala behoven. ”Användare” är bäst lämpad för telefon i konferensrum, faxar, porttelefoner m.fl. Men en mycket enkel användare utan krav på växelfunktionalitet fungerar denna licens också utmärkt som.

Offert...

Användare+

Lägg grunden för en god kommunikation. Idag ska det vara enkelt och kommunicera, men också effektivt och användarvänligt. Starta med en stabil kommunikationsgrund och bygg vidare efter hur ert företag ska se ut. Användare+ lämpar sig perfekt för de flesta användare. Vi ger dig som användare total valfrihet i vilken enhet du helst vill ringa med. Se när kollegor är upptagna i samtal eller i möte innan du kopplar vidare ett samtal. Möjligheterna är oändliga.

Offert...

Varför en Softphone?

Mobil eller inte mobil? Många föredrar idag att kommunicera med en softphone i datorn. Det går snabbare, ger en tydligare överblick och du får HD-ljudkvalitet. Vår Softphone PLUS kan vara din enda telefon, ett komplement till en skrivbordstelefon eller till din mobiltelefon. Med en Softphone PLUS för PC/Mac och skrivplattor får du en smidig överblick över alla dina kontakter. Du kan ringa, chatta, maila och skicka SMS direkt från din softphone – till och med gratis från utlandet till Sverige. Du kan också bjuda in till telekonferens, sätta framtida hänvisningar, spela in ditt samtal, starta ett videomöte och dela dokument. Allt från en och samma klient.

Mobila Tjänster

Modern kommunikation möjliggör oss att arbeta mer flexibelt än någonsin. Arbeta fritt från mötesrum, hemifrån eller från ett lokalfik – utan att tappa kontakten med kollegorna. Du får en fullständig ”på kontoret-upplevelse” oavsett var i världen du befinner dig. Visst du att frihet är en av de tre största kriterierna för arbetstagare? Har ni de förutsättningarna för att locka till alla supertalanger?
Du ingår i team och kan samarbeta lika effektivt från din fullt integrerade mobila enhet som om du vore på plats.

Integrerade mobiler ger dig fördelar

Linjestatus så alla dina kollegor kan se om du är upptagen.
Du kan styra både inkommande och utgående samtal – för bästa service.
Välj vilket nummer som ska synas utåt.