Attractiva rekommenderar Office 365

Vi hjälper dig att ta fram de produkter & tjänster du behöver för att ge dig bästa möjlighet till en ökad produktivitet. Ej optimala IT-lösningar kan vara väldigt kostsamt och ineffektivt för verksamheten. Men med rätt verktyg blir IT enklare att hantera och vardagen blir trevligare. Vi ser det som ett måste att IT-miljö dessutom är plattformsoberoende så du kan välja fritt när det gäller den hårdvara som passar din verksamhet bäst.

För det mindre bolaget utan några stora behov ger vi er moderna tjänster från Microsoft. Ni kan läsa E-post och arbeta i Office program. Allt i molnet för en låg kostnad. Tillgängligt överallt.
Officepaket och mail i molnet. Tillgängligt från vilken plats som helst. Inga bindningstider.

Offert...

Allt fler av våra medelstora kunder väljer att gå över till Office 365. Välj om ni vill arbeta från PC, Mac, mobil eller surfplatta. När valfriheten är som störst - heter lösningen Office 365. Vi rekommenderar vårt mediumpaket för kunder som vill ha hela Office-programsuiten och alltid vara uppdaterad på den senaste versionen.
Officepaket och mail - lokalt på din enhet och i molnet. Tillgängligt från vilken plats som helst. Inga bindningstider.

Offert...

Allt fler av våra större kunder väljer att gå över till Office 365. Välj om ni vill arbeta från PC, Mac, mobil eller surfplatta. När valfriheten är som störst - heter lösningen Office 365. Vi rekommenderar Office-programsuiten när ni alltid vill vara uppdaterade på de senaste versionerna.
Officepaket och mail - lokalt på din enhet och i molnet. Tillgängligt från vilken plats som helst. Inga bindningstider.

Offert...