Attractiva rekommenderar Hosting

Vi hjälper dig att ta fram de produkter & tjänster du behöver för att ge dig bästa möjlighet till en ökad produktivitet. Ej optimala IT-lösningar kan vara väldigt kostsamt och ineffektivt för verksamheten. Men med rätt verktyg blir IT enklare att hantera och vardagen blir trevligare. Vi ser det som ett måste att IT-miljö dessutom är plattformsoberoende så du kan välja fritt när det gäller den hårdvara som passar din verksamhet bäst.

Vi har tagit fram verktygen så att även mindre kunder kan lägga ut hela sin IT-drift till bra ekonomi. Vi ger er fria händer att helt fokusera på er kärnverksamhet, det som ni tycker är roligt. Med hög driftsäkerhet tillhandahåller vi verktygen ni väntat på utan att behöva ansvara för drift- och kostnader på server, licenser och övrigt underhåll.
Passar kunder med 2-15 användare. Ni kan öka och minska antalet användare och tjänster när som helst. Våra avtal erbjuds helt utan bindningstider.

Offert...

För företag och organisationer med fler anställda som behöver IT-funktioner har vi en toppmodern lösning. som kan anpassas helt utifrån ert unika behov. Tjänsterna ni behöver för ert affärsstöd är noggrant utvalda för maximal flexibilitet och säkerhet.
Passar kunder från 15 användare och uppåt. Ni kan öka och minska antalet användare och tjänster när som helst. Våra avtal erbjuds helt utan bindningstider.

Offert...

För våra större kunder erbjuder vi ett team bestående av projektledare, säljare och tekniker för att se till att vi uppfyller alla era krav och önskemål. Det är otroligt viktigt ni känner er delaktiga i hela processen för ert IT-stöd och därför tycker vi att lösningen för ert företag ska utformas tillsammans. Då kommer vi lyckas riktigt bra och bädda bra förutsättningar för ett långsiktigt affärssamarbete.
Skräddarsydd IT lösning för större företag. Ni kan öka och minska antalet användare och tjänster när som helst. Våra avtal erbjuds helt utan bindningstider.

Offert...