Attractiva rekommenderar klienter

Vi hjälper dig att ta fram de produkter & tjänster du behöver för att ge dig bästa möjlighet till en ökad produktivitet. Ej optimala IT-lösningar kan vara väldigt kostsamt och ineffektivt för verksamheten. Men med rätt verktyg blir IT enklare att hantera och vardagen blir trevligare. Vi ser det som ett måste att IT-miljö dessutom är plattformsoberoende så du kan välja fritt när det gäller den hårdvara som passar din verksamhet bäst.

Bärbar dator från Lenovo

För användaren som har det lilla behovet och inte är i behov av krävande applikationer passar denna dator många utmärkt. Sitter du mest med Officepaketet eller gör det mesta på webben så är detta datorn för dig. Datorn är också perfekt som elevdator.
13” Skärm. Processor: i3. Hårddisk: 128 GB SSD. Internminne: 8GB

Offert...

Ett utvalt alternativ från HP

Vi har tagit fram ett alternativ för dig som kund om du idag är en van HP användare och kanske behöver bättre prestanda. Likheterna med Lenovon är många. Vårt förslag från HP har dock en bättre processor och större lagringsutrymme, men i övrigt är de väldigt lika. Oavsett ditt val, blir du garanterat riktigt nöjd!
13” Skärm. Processor: i5. Härddisk 256GB SSD. Internminne: 8GB.

Offert...

En kvalitetsdator från Apple

Från Apple har vi tagit fram ett noga utvalt förslag för maximal mobilitet och hög driftsäkerhet. Macbook Air är en oerhört lätt dator och passar dig som ofta är på resande fot, men också många andra. Apple är kända för att göra datorer med snygg design och som det nästan aldrig är problem med. Dessutom finns det knappt några kända virus för plattformen.
13” Skärm. Processor: i5. Hårddisk: 256GB SSD. Internminne: 8GB.

Offert...