Attractiva rekommenderar Färgskrivare A4

Varför ska du lägga din dyrbara tid på att leta efter skrivare när vi kan hjälpa dig? Nedan har vi valt ut några starka produkter vi rekommenderar när det gäller Xerox marknadsledande skrivare i tre olika segment. Vi är Exklusiv återförsäljare till Xerox men kan självklart ordna de flesat märkena på marknaden om det är något specifikt du är ute efter. kontakta oss redan idag så ser vi till att er skrivaraffär blir optimal på alla sätt. Alla våra skrivare levereras upppackade och testade och kan fås med installation.

Versalink C400

Bäst för arbetsgrupper på 2-10 användare. I denna lösning finns stöd för mobila utskrifter och enkla integrationer mot flertalet molntjänster för scanning och utskrift. Kvaliteten är enastående för sin storlek.
Max 5000 sidor per månad. Färg: upp till 35 sid/min. Svart: upp till 35 sid/min.

Offert...PDF

Versalink C500

Bäst för arbetsgrupper på 5-15 användare. I denna lösning finns stöd för mobila utskrifter och enkla integrationer mot flertalet molntjänster för scanning och utskrift. Kvaliteten är enastående för sin storlek.
Max 8000 sidor per månad. Färg: upp till 43 sid/min. Svart: upp till 43 sid/min.

Offert...PDF

Versalink C600

Bäst för arbetsgrupper på 10-20 användare. Med C600 har kan vi erbjuda er enastående prestanda, oslagbar driftsäkerhet och utskriftskvalité. Med Versalink serien får ni funktioner i molnet, stöd för mobila enheter och appar.
Max 15000 sidor per månad. Färg: upp till 53 sid/min. Svart: upp till 53 sid/min.

Offert...PDF

Helheten är attractiv

Helheten är attractiv

Vi har förbrukning och tillbehören till din skrivare.

Vi har pappret till din skrivare.

Vi levererar din skrivare installerad och klar.