Blogg

2019-07-15

Glad Sommar !

Nu är sommaren här och det är dags för semestertider. Vissa har redan haft sin semester, andra har den nu och du har kanske fortfarande har semestern framför sig. Oavsett hur semestern är lagd så hoppas vi från Attractiva att ni har fått en bra start på sommaren och att ni kommer få en fortsatt bra sommar. Vi kommer använda denna lugnare tid på året till att planera inför höstens överraskningar.

Läs mer

2019-04-30

Serviceändringar

En månad har nu gått sedan våra serviceändringar inom området ”Print” började gälla. Vi har nu tagit över alla beställningar av förbrukningsartiklar och service av våra kunders skrivare. Detta har varit ett väldigt stort steg för oss och vi är stolta att nu kunna erbjuda en service med större kontroll. Vi hoppas att ni vill följa med i vår utveckling till det bättre.

Läs mer

2019-04-26

Månadens Tips - Trådlösa möten

Har du någon gång haft ett möte där du skulle tex haft en presentation eller kört ett videoklipp som skulle visas på en skärm. Har du någon gång upplevt något typ av problem på vägen? Du testar alla olika kablar i skåpet för att hitta den som passar till just din dator för att sedan inse att du måste ha en en speciell adapter för att kunna dela din skärm med de andra. Detta är inget du behöver oroa dig för om du använder ex Barco ClickShare.

Läs mer

2019-03-31

Månadens tips - Xerox Audio Documents App

Denna månadens tips är för dig som vill få dina dokument upplästa. Du kanske är en användare som föredrar att få saker upplästa för att lära dig eller du kanske är stressad och vill lyssna på det där viktiga dokumentet i bilen påväg hem från jobbet? Eller ska du hålla i ett möte och väljer att få det uppläst istället för att alla ska läsa igenom det själva och på så sätt spara både tid och papper.

Läs mer

2019-02-28

Månadens tips - PaperCut

Denna månadens tips är tjänsten PaperCut! PaperCut är en enkel tjänst som ger dig en överblick och kontroll över din papperskonsumtion. Ni får en fullständig kostnadskontroll, samt kan minska er påverkan på miljön. 

Läs mer