Välkommen till en attractivare vardag!

Med vårt namn skulle vi kunna hålla på med i princip vad som helst…

… men vi på attractiva har som huvudmål att förenkla och optimera vardagen för företag samt dess personal och kunder. Detta genom innovativa och smarta lösningar, inom Dokument, IT-miljö och Kommunikation, för företag i alla storlekar.

DOKUMENT

Med moderna innovationer förvandlar vi din multifunktionsenhet eller skrivare till ett smart verktyg. 

IT-MILJÖ

Vi hjälper dig att ta fram de produkter & tjänster du behöver för att ge dig bästa möjlighet till en ökad produktivitet.

KOMMUNIKATION

Allt inom företagstelefoni, konferensrumslösningar och digitala skyltar.

Innovativa och smarta lösningar för företag i alla storlekar.

Oavsett ert företags/arbetsgrupps storlek eller storleken på ert behov har vi flexibla lösningar inom alla våra områden.

Efter hand som era storlek eller behov förändras har vi förmågan att snabbt och enkelt anpassa för att tillgodose just er situation.

Vi ser till att alltid kunna erbjuda moderna tjänster som vi vet fungerar och med upplägg som gör dem flexibla. ”Think outside the box” heter begreppet och det kan vi absolut säga att vi gör! Nätverkstänket gör oss attractiva både för små och stora företag.

Du ska inte behöva ha en kund som inte kan nå dig. Vi erbjuder tjänster med extremt hög tillförlitlighet som ser till att verksamhetens tillgänglighet fungerar hela vägen, dygnet om, året runt.

Hos oss får ni er egen kontaktperson som ni bygger upp en relation med och som är den som ni har kontakt med. På så sätt förädlas relationen och samarbetet för var dag som går och vi lär av varandra. Vi på ATTRACTIVA vågar utmana och vet att det vi levererar håller måttet, vi gömmer oss inte bakom ett stort namn utan vi ser till att jobba med nöjda kunder, helt enkelt.